Galatasaray'da stopere sürpriz isim: Paulo Diaz!

Galatasaray’ın gündeminde sürpriz bir isim daha olduğu ortaya çıktı. Şili basını, San Lorenzo forması giyen Paulo Diaz ile Galatasaray'ın ilgilendiğini duyurdu.

Denayer’i 1 sezon daha kiralamak adına kulübü Manchester City ile temaslarını sürdüren Galatasaray’ın gündeminde sürpriz bir isim daha olduğu ortaya çıktı. Şili basını, San Lorenzo forması giyen Paulo Diaz ile Cim Bom’un ilgilendiğini duyururken, 23 yaşındaki stoperin babası Italio Diaz’ın da haberde sözlerine yer verdi. Eski bir futbolcu olan baba Diaz, “Avrupa’da oynama şansı bulamamıştım. Arjantin de önemli ancak Avrupa futbolun markası. Oğlum ne düşünüyor bilmiyorum ancak Avrupa’da olmasını isterim. Galatasaray herkes gibi benim de tanıdığım bir kulüp” dedi.

Gözler Manchester City’de
Piyasa değeri 4 milyon Euro olarak gösterilen Şilili milli stoperin kulübü San Lorenzo ile olan mukavelesi 1.5 sene sonra bitiyor. Galatasaray’ın savunmaya yapılacak takviye konusunda önceliği ise Jason Denayer. Manchester City’den gelecek habere göre görüşmeler şekillenecek.
(Fanatik) 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0