Galatasaray'dan Badelj hamlesi!

Zorlu geçen şampiyonluk yarışının ardından mutlu sona ulaşan ve 21. kez kupayı kaldıran Galatasaray’da, teknik heyet ve futbolcular tatildeyken, transfer komitesi çalışmalarına devam ediyor. Fernando'nun yanına mutlaka bir transfer yapmak isteyen Galatasaray'da, gündeme Fiorentina ile sözleşmesi biten Milan Badelj geldi...

Yeni Şafak'ın haberine göre; Bir yandan oyuncularına gelen teklifleri değerlendirmek isteyen sarı-kırmızılı yöneticiler, bir yandan da takviyeler için girişimlerde bulunuyor. Yeni sezon için transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray’ın Hırvat orta saha oyuncusu Milan Badelj’le de temasa geçtiği öğrenildi. Fiorentina ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki ön libero için girişimlere başlayan Galatasaray’da, şu an İtalya’da bulunan Abdurrahim Albayrak’ın görüşmeleri yürüttüğü öğrenildi. 4 sezondur Serie A’da top koşturan Badelj’nin sarı-kırmızılı kulübün teklifine sıcak baktığı ifade edildi. Mor Menekşelerden yıllık 1,2 milyon Euro alan tecrübeli oyuncuya 2,2 milyon Euro teklif edildiği öğrenildi. Badelj’in sözleşmesinin sona ermesi ve şuanda bir bonservis bedelinin olmaması Galatasaray’ın işini kolaylaştırıyor. Oyuncu için herhangi bir bedel ödemeyecek olan sarı-kırmızılılar, o nedenle maaşı biraz yüksek tutuyor. Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek isteyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun, tercihini Galatasaray’dan yana kullanması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0