İmparator en az 2 ismi kadroya alacak!

Teknik direktör Fatih Terim'in bir önceki görev yaptığı dönemde temelini attığı 2000 jenerasyonu yeni sezonda Galatasaray'ın en çok merak edilen isimlerinin başında geliyor. U17 Milli Takımı'nın iskelet kadrosunu oluşturan ve başarılı performanslarıyla dikkat çeken genç isimler yeni sezon öncesi takımla birlikte kampa katılacak, UEFA'nın yaptırımları sonrasında da kadroda şans bulabilecek.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; hem UEFA yaptırımları hem de takıma altyapıdan oyuncu kazandırma isteği nedeniyle genç isimleri yaz kampına götürecek olan teknik direktör Fatih Terim, bu futbolcuların performansını yakından takip edecek. Ozan Kabak, Recep Gül, Yunus Akgün, Atalay Babacan ve Gökay Güney gibi genç yetenekler de, teknik direktör Fatih Terim’in gözüne girebilmek için büyük çaba sarf edecek.

Teknik direktör Fatih Terim’in yanı sıra Sarı-Kırmızılı camianın da ciddi katkılar beklediği 2000 doğumlu oyuncular için UEFA anlaşması büyük fırsat olacak. Kurallara göre Galatasaray’ın altyapıdan 4 oyuncuyu kadroda bulundurması gerekiyor. Geçen sezon ligin 33.haftasında Malatyaspor karşısında son dakikalarda genç oyuncu Ozan Kabak'a şans veren İmparator, ayrıca bir çok maçta da Recep Gül, Yunus Akgün gibi isimleri de maç kadrosuna almıştı. Fatih Terim'in yeni sezonda 2000 jenerasyonundan en az 2 ismi takıma monte etmeyi planlıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0