"Muslera hariç herkes satılabilir"

UEFA anlaşmasını göz önünde bulunduran Fatih Terim, yönetime raporu verdi... Gomis, Feghouli, Belhanda, Rodrigues... Galatasaray’ın hocası, “Muslera hariç, değerini bulan herkesi satabiliriz” dedi. Sarı-Kırmızılı yönetim teklifleri beklemeye geçti. Oyuncu satışından kazanılan gelirin tamamı yine transfere harcanacak.

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray, 4 senelik süreçte oyuncu satışından elde ettiği gelir kadar futbolcu transferi yapabilecek. UEFA anlaşmasını dikkate alan teknik direktör Fatih Terim, verdiği raporla yönetimin önünü açtı ancak tek bir oyuncu için ‘satılamaz’ şartı koştu: Fernando Muslera. Sarı-Kırmızılı takımda 7 sezondur kaleyi koruyan ve bu süreçte 4 lig şampiyonluğu olmak üzere toplam 11 kupa kaldıran Uruguaylı file bekçisinin ne olursa olsun mutlaka takımda kalmasını isteyen Terim, kalan tüm oyuncular için “Değerini bulan herkesi satabiliriz” dedi. Buna göre 29 golle kral olan Bafetimbi Gomis de, son şampiyonlukta kilit rol oynayan Garry Rodrigues de yüksek teklifler gelmesi halinde gönderilecek. Yönetim Gomis için 15 milyon Euro’nun üzerinde bir rakam beklerken, Rodrigues’in bedeli en az 20 milyon Euro...

ÖNCELİK BELHANDA İLE FEGHOULİ
Fatih hocanın önceliği bu iki oyuncudan ziyade Feghouli ve Belhanda’nın satılması. Belhanda, Fas Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda boy gösterecek. Feghouli ise 3 milyon 850 bin Euro’luk garanti ücretiyle mevcut kadroda en çok kazanan isim. Yönetim, resmi teklifleri beklemeye geçerken, oyuncu satışından kazanılan gelirin tamamı yine transfere harcanacak. Hedef, Şampiyonlar Ligi’ne yakışır bir kadro kurmak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0