Nagatomo adım adım Galatasaray'a geliyor!

Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda devre arasında kadroya katılan Yuto Nagatomo ve sözleşmesi sona eren Ryan Donk'u kadroda tutmaya çalışan Galatasaray mutlu sona ulaşmak üzere.. Milli takım forması altında Rusya'da boy gösteren 31 yaşındaki tecrübeli sol bekin transferi hakkında transferin resmiyete dökülmesi bekleniyor.

İtalyanların dünyaca ünlü gazetesi Corriere dello Sport'ta yer alan son dakika gelişmesine göre; Galatasaraylı yöneticilerin Japon sol bekin bonservisini alma konusunda Inter'le anlaşmaya vardığını ve resmi açıklamayı bugün yapacağını duyurdu. Galatasaray, devre arasında Inter'den kiraladığı Yuto Nagatomo'nun bonservisini alabilmek için uzun bir süredir büyük çaba harcıyordu. Haberde Milano kulübüyle 2 milyon euro ve bonuslar karşılığında el sıkışıldığı ve transferin ilerleyen saatlerde resmen açıklanacağı yer aldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0