Badou Ndiaye planı belli oldu: Bekle ve gör!

Transfer döneminde hareketli günler geçiren ve iç transferde Donk - Nagatomo hamlesinin ardından Muğdat Çelik ve Henry Onyekuru'yu da kadrosuna katan Galatasaray'da sıra arka taraftaki isimlerin takıma kazandırılmasına geldi. Teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda orta alana bir takviye yapmaya hazırlanan Galatasaray'da gündemin ilk sırasındaki isim devre arasında Stoke City'nin yolunu tutan Senegalli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye.. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; UEFA ile yaptığı FFP anlaşması sonrasında bonservis harcaması yapamayan Galatasaray kiralama yoluyla eski oyuncusu Ndiaye'nin transferini bitirmeye çalışacak. Ndiaye'nin yıllık yaklaşık 3 milyon Euro'yu bulan ücretini karşılamaya hazırlanan Galatasaray yönetimi devre arasında 16 milyon Euro'ya sattıkları oyuncu için Stoke City'ye kiralama bedeli ödemek istemiyor. İngiltere'de transfer dönemi 9 Ağustos itibariyle sona erdiğinden, oyuncu transferi için 31 Ağustos'a kadar zamanı olan Galatasaray yönetimi tok alıcıyı oynayarak gerekirse son güne kadar bekleyecek ve transferde elini güçlendirecek. 

DÜNYA KUPASI, STOKE CİTY'NİN HAYALLERİNİ YIKTI
Devre arasında Ndiaye'ye 16 milyon Euro yatırım yapan İngiliz ekibinin Dünya Kupası hayali suya düştü. Rusya'da yeterli süreyi alamayan Senegalli yıldızın piyasası çok azalmıştı. Stoke cephesi yine de Premier Lig kulüplerinden gelecek olası teklifleri Ağustos ayına kadar bekleme kararı aldı ancak bir alt ligde Badou Ndiaye'nin yıllık ücretinin fazlalığı problem olacak.

İLK TERCİHİ GALATASARAY
Stoke City ile alt ligde oynamak istemeyen Ndiaye'nin menajeri William Davila, Etebo'yu İngiliz ekibine getirdi. Sarı-kırmızılı kulübü iyi bilen Ndiaye İstanbul'u sevdiği ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediği için Galatasaray'a dönmek istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0