Bafetimbi Gomis'e Arabistan'dan talip var!

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon elde ettiği şampiyonlukta attığı 29 golle büyük katkısı bulunan ve Süper Lig tarihine geçen Bafetimbi Gomis'e Suudi Arabistan'dan flaş bir teklif geldi. Araplar Gomis için 10 milyon Euro teklif etti.  

Al Riyad'ın haberine göre; Al Hilal, geçtiğimiz sezon attığı 29 golle Süper Lig'de gol kralı olan Bafetimbi Gomis'i istiyor. Haberde Suudi Arabistan ekibinin 32 yaşındaki Fransız golcü için Galatasaray'a 10 milyon Euro teklif ettiği belirtildi.

Galatasaray, Gomis'i geçtiğimiz sezon başında Swansea City'ten 2.5 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmış ve 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Gomis'in menajeri Patrick Mendy geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada yönetimden zam istediklerini ancak buna karşılık alamadıklarını belirtmiş, yönetimin Gomis'i satmaya hazır olduğunu da açıklamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0