Denayer'in alternatifi Kurt Zouma!

Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'de sürdüren Şampiyon Galatasaray yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Muğdat Çelik, Yuto Nagatomo ve Henry Onyekuru'yu renklerine katan, iç transferde de Ryan Donk ile nikah tazeleyen Galatasaray'da gündemin ilk sıralarında da stoper takviyesi bulunuyor. Jason Denayer için temaslarda bulunan yönetim istediği sonucu alamayınca Kurt Zouma için nabız yoklamaya başladı.

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre; Everton'dan kiralık olarak Henry Onyekuru'yu kadrosuna katarak sol kanat ve forvete alternatif oyuncu transfer eden Galatasaray, bir an önce stoperdeki eksikliği kapatmak için de kolları sıvadı. Bir süredir Jason Denayer'i yeniden kiralamak için uğraşan Galatasaray yönetimi, Belçikalı oyuncu için İngiliz ekibinin 8 milyon Euro'dan aşağı inmediği oyuncusunu satmak istemesinden dolayı rotasını yeniden Chelsea'ye çevirdi. Sezon biter bitmez menajerlere aracılığıyla nabız yokladığı Chelsea'nin Fransız stoperi Kurt Zouma'yı kiralık olarak isteyen Galatasaray yönetimi, yeniden atağa geçerek temaslarını sıklaştırdı. Geçtiğimiz sezonu Stoke City'de kiralık olarak geçiren Zouma'yı kadrosuna katmak isteyen Cimbom'un İngiliz ekibini ikna etmeye çalıştığı bildirildi.

Teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda savunmaya takviye yapmak isteyen Galatasaray yönetiminin genç oyuncuyu kiralamak için Chelsea'ye teklif yapacağı, İngiliz ekibinin ise Zouma'nın gelişimi için 'oynama garantisi' isteyeceği iddia ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0