Eric Botheim ile görüşmeler başlayacak!

Yeni sezonda Bafetimbi Gomis'e alternatif olabilecek bir ismi kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, Eric Botheim'i gündemine aldı. Norveçli golcü ailesini ikna ederse Galatasaray ile görüşmelere başlayacak. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray’ın transfer çalışmaları kapsamında gündeme gelen Erik Botheim için geçtiğimiz günlerde ilk temaslar sağlanmış ve teknik heyetin onayından da geçmişti. Bu doğrultuda Sarı-Kırmızılılar’da 2011-14 sezonları arasında forma giymiş ve Kuzey’deki transfer çalışmalarına yön veren Johan Elmander de 18 yaşındaki oyuncu için ‘Gelecek vaat ediyor’ dedi.

Takımı Rosenborg ile bu sezon 6 maça çıkıp 4 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Botheim de Aslan’a gelmeye sıcak bakıyor. Ancak oyuncunun önündeki tek engel: ailesi. Norveçli golcünün bu doğrultuda ailesini ikna ettikten sonra Galatasaray’la görüşmelere başlayacağı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0