Fatih Terim, Miranda'yı çok istiyor!

Yeni sezonda dinamik bir hücum bölgesi oluşturmak isteyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, savunma hattının da çok sağlam olmasını hedefliyor... Hedef, tecrübeli stoper Miranda...

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; sağ bekte Martin Linnes ve Mariano Filho'ya çok güvenen Fatih Terim, Nagatomo transferinin resmîleşmesiyle de kafasındaki bir soru işaretinden kurtulmuş oldu. Kiralıktan dönen Carole'ün da iyi bir alternatif olacağını düşünen tecrübeli teknik adam şimdi stoper probleminin çözülmesini hedefliyor. Fatih Terim bu bölge için önceliği Inter'in tecrübeli savunmacısı Miranda...

Şu an Brezilya Millî Takımı'yla Dünya Kupası'nda boy gösteren 33 yaşındaki stopere Taffarel de Galatasaray'ı anlatmayı sürdürüyor.

KARARI SPALLETTİ VERECEK
Sarı-kırmızılı yöneticiler, Nagatomo'nun transferi sırasında Inter kulübüyle olan dostluk ilişkisini daha da geliştirdi. İtalyan devi ile daha önce Melo transferi sebebiyle de iyi ilişkiler içinde olan Galatasaray, Miranda için nabız yoklamaya başladı. 

İtalyanlar, Miranda konusunda kararı teknik direktör Luciano Spaletti'nin vereceğini bildirdi. Tecrübeli hoca yeni sezonda Miranda'yı takımda düşünmezse ve "Gitsin" derse, Interli yöneticiler Galatasaray ile masaya oturacak. Zaten bu bağlamda İtalyanlar, sarı-kırmızılı yetkililere olumlu veya olumsuz olarak mutlaka dönüş yapacaklarının sözünü verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0