''Galatasaray layık olduğu şekilde ligde ve Eurocup'ta temsil edilecektir.''

Galatasaray Basketbol Takımı yeni başantrenörü Ertuğrul Erdoğan ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreniyle 1+1 yıllık sözleşme imzalandı. İmza töreninde Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcılarımız Yusuf Günay ve Kaan Kançal ile Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya açıklamalarda bulundu. Açıklamalar şu şekilde...

Yusuf Günay: Yönetim olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız
Bugün Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Sayın Ertuğrul Erdoğan ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayacağız. Kulübümüzün ekonomik koşulları ortada. Galatasaray yönetimi olarak takımımız için elimizden gelenin en iyisini nasıl yapabiliriz gayreti içerisindeyiz. Bütçe çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki günlerde mali genel kurula giderek basketbol takımımızın bütçesini belirleyeceğiz.

Kaan Kançal: Camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum
Bugün hocamız Ertuğrul Erdoğan Bey ile bir imza töreni olacak. Kendisi daha önce takımımızda görev almış, camiayı bilen bir isim. Umarım kendisiyle yeni başarılara imza atacağız. Camiamız için hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Ömer Yalçınkaya: Galatasaray’ı layık olduğu şekilde temsil edeceğiz
Bugün hocamızla birlikte yeni bir yola çıkıyoruz. Hocamız Ertuğrul Erdoğan’ın Galatasaray camiasına hayırlı olmasını dilerim. Kendisine hoş geldin diyorum. Bizim hali hazırda çok değerli iki tane A Milli takımdan oyuncumuz var. Bunun dışında yaklaşık 20 gün önce açıklanan beş yabancı oyuncu kuralından dolayı bir belirsizlik vardı. Hocamızla birlikte transfer çalışmalarını hızlandırdık ve birçoğuyla da anlaşma safhasına geldik. Hocamızın ve bizim istediğimiz bir Türk rotasyonu kurmaya çalışıyoruz. Bunun dışında beş tane yabancı oyuncu hakkımız var, belki altı yaparız. Gece gündüz bunun için çalışıyoruz. Galatasaray layık olduğu şekilde ligde ve EuroCup’ta temsil edilecektir. Galatasaray’ın geçmişteki başarılarını hepimiz biliyoruz. Biz yeniden oraya ulaşmak için enerji veren, mücadele eden, seyirciye keyif veren bir takım yaratma çabasındayız. Önümüzdeki sezon Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynamayı planlıyoruz.

Bu sene isim sponsorluğu olarak Galatasaray Odeabank sona erdi. Sırt kısmında sadece Odeabank var. Yöneticilerimiz bunun üzerine çalışıyor. Türkiye’nin ekonomik şartlarını göz önüne getirdiğimizde sponsor bulmak kolay değil. Mutlaka bu konuda çalışmalarımızı yapıyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0