Galatasaray, Vitinho için Cuma gününü bekliyor

Bafetimbi Gomis'e alternatif olabilecek bir forveti kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, CSKA Moskova forması giyen Vitinho için Cuma gününü bekliyor. 

Fotomaç'ta yer alan habere göre; yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'ın transfer listesinde yıldız isimle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. ESPN Brezilya'dan Mauro Cezar, Flamengo ile CSKA Moskova arasında devam eden Vitinho pazarlığının bir türlü sonuçlanmadığını ifade etti. Bu şekilde devam etmesi durumunda Brezilya ekibinin golcü oyuncuyu, Galatasaray'a bırakarak diğer opsiyonlarına yöneleceğini gündeme getirdi. Cuma gününe kadar Vitinho, Flamengo'ya imza atmazsa gelecek hafta Galatasaraylı olmasını beklediğini de haberine detay olarak koydu.

Kariyerine Botafogo'da başlayan Vitinho, CSKA Moskova ve Internacional formalarını giydi. Kariyeri boyunca toplam 161 maça çıkan Brezilyalı oyuncu, 42 gol ve 26 asist kaydetti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0