Galatasaray'da hedef Yağızer Uluğ!

Oktay Mahmuti ile yolları ayıran Galatasaray'da başantrenör adayları belli olmaya başladı. Yönetim, geçtiğimiz yıllarda Galatasaray'da Ergin Ataman'ın yardımcılığını yapan Yağızer Uluğ'u veya geçtiğimiz sezon İBB'yi çalıştıran Ertuğrul Erdoğan'ı takımın başına getirmeyi planlıyor. 

Çağlar Torun'un verdiği bilgiye göre; Oktay Mahmuti'nin ayrılığının ardından Galatasaray'da öncelik mecburen yerli koç. Basketbol Şubesi Genel Menajeri olan Ömer Yalçınkaya'nın hedefi geçmişte Galatasaray'da yardımcı antrenörlük yapan Yağızer Uluğ'u takımın başına getirmek. Galatasaray'da başantrenör pozisyonu için diğer alternatifler ise geçtiğimiz sezon İBB'yi çalıştıran Ertuğrul Erdoğan ve son olarak Best Balıkesir'de görev alan Hakan Demir. Galatasaray'da durumun hafta sonu durum netleşmesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0