Galatasaray'dan Tammy Abraham girişimi!

Galatasaray, transfer çalışmalarında art arda yeni isimlere yöneliyor. Hücum bölgesine bir golcü daha katmak isteyen Galatasaray'da bonservisi Chelsea'da bulunan Tammy Abraham gündeme geldi.

Yeni Şafak'ın haberine göre; bonservis ücreti ödeme gücü olmayan Galatasaray, son olarak Chelsea'nin genç oyuncusu Tammy Abraham'a yöneldi. Geçtiğimiz sezonu Swansea'de kiralık geçiren oyuncu için Galatasaray, kiralama teklifi yaptı.

1997 doğumlu Nijerya asıllı İngiliz futbolcu Tammy Abraham, Chelsea altyapısından çıkarken, 2016 yılında Bristol City'e, 2017 yılında ise Swansea'ye kiralandı.

Geçtiğimiz sezon İngiliz ekibiyle 39 maça çıkan İngiliz futbolcu 8 gol 5 asistlik performans sergiledi. 1.90'lık futbolcu, hava topu hakimiyeti ile dikkat çekiyor. Galatasaraylı yöneticlerin, bu hafta İngitere'ye giderek, Abraham için temaslara başlayacakları öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0