Gomis devreye girdi, Terim affetti!

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gündemin bir numaralı ismi Badou Ndiaye oldu. Hemen hemen her gün hakkında transfer haberi çıkan Senegalli orta saha oyuncusunun kiralık olarak takıma katılması gündemde ancak en büyük sorun Stoke City'nin istediği kiralama bedelinin yüksek olması.. Şampiyonluk yolunda takımdan ayrılarak İngiltere'nin yolunu tutan Ndiaye için akıllarda kalan soru işaretini ise Bafetimbi Gomis giderdi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; oynadığı dönemde Galatasaray'ın orta sahasında bitmek bilmeyen enerjisi ile büyük beğeni toplayan Badou Ndiaye'nin dönüşü için büyük çaba harcanıyor.  İngiltere Premier Leauge'te küme düşen Stoke City ile görüşmeler yoğun bir şekilde sürerken herkes birbirine, "Fatih Terim, apar topar takımdan ayrılan Ndiaye'yi nasıl affetti" sorusunu soruyor. Zira ocak ayında Galatasaray'dan ayrılmasın diye teknik direktör Fatih Terim, Badou Ndiaye'yi karşısına alıp saatlerce görüşmüştü. Buna rağmen İngiltere'nin büyüsüne kapılan Senegalli futbolcu, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak'ın deyimiyle menajeri tarafından zehirlenmiş, Fatih Terim de yaşanan süreci "Sıtkım sıyrıldı. Yapacak bir şey yok" diye anlatmıştı.

Bu noktada köprüleri yeniden kuran isimse herkesin sevgilisi olmayı başaran Bafetimbi Gomis oldu. Fransız yıldız, Ndiaye'nin "Galatasaray'dan ayrılmam büyük hataydı. Dönmeyi çok istiyorum" mesajını iletti. Badou Ndiaye'nin çok pişman olduğunu öğrenen Fatih Terim, "Biz büyüklere de onları affetmek düşer" diyerek gerekli çalışmaların başlamasını istedi.

FEDAKARLIK YAPMAYA HAZIR
Badou Ndiaye yeniden Galatasaray'da oynamak için 750 bin euroyu feda etmeye hazır olduğunu söyledi. Stoke City'den 3.5 milyon euro kazanan Senegalli futbolcu, Galatasaray'da 1 yıl kiralık oynamak için eski ücretine yani 2 milyon 750 bin euroya imza atmaya hazır olduğunu bildirdi. Yıldız futbolcunun ayrıca transfer görüşmeleri için de kulübü Stoke City'e "Premier Lig'de olmayacağız. Bu yüzden kadroda tasarrufa gideceksiniz. Bana izin verin Galatasaray'a gideyim. Bu sizin de işinize gelir. Belki böylece seneye çok iyi bir para kazandırabilirim" diyerek izin istedi. Kulüpler arasındaki kiralama ücretindeki farkın 1 milyon euronun altına indiği dile getirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0