İmparator, Necati Ateş ve Ümit Davala'yı Norveç'e gönderdi!

Trezegue'nin bonservis probleminin çözülmemesi nedeniyle Avrupa’da arayışa geçen Galatasaray, bonservisi Everton’da olan ve geçen sezon Anderlecht’te kiralık olarak forma giyen Henry Onyekuru’yu transfer etti. Kulübün scout ekibinin tavsiye ettiği Onyekuru'yu hızlı, atletik ve skorer olması nedeniyle çok beğenen Fatih Terim, genç o alınmasını istedi. Daha sonra yapılan görüşmeler sonucunda Everton, bonservisini 8 milyon Euro’ya aldığı 21 yaşındaki futbolcuyu Euro karşılığında 1 yıllığına kiralık vermeyi kabul etti. Bu transferin ardından Avrupa'da oyuncu aramaya devam eden Sarı Kırmızılılar'da İmparator Fatih Terim, yardımcıları Necati Ateş ve Ümit Davala'yı Norveç'e gönderdi.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim’in yardımcısı Ümit Davala ve Necati Ateş’in oyuncu izlemek için Norveç’e gitti. Dün yaptığı basın açıklamasında da "Ümit Davala ve Necati Ateş yoklar burada. Bir yere gönderdik. Oradan gelecekler yarın." diyen Fatih Terim, üstü kapalı şekilde bu durumu ima etmişti.

Rosenborg-Tromsö maçını izleyen ikilinin Norveç ekiplerinde forma giyen genç ve gelecek vaad eden forvet oyuncularını altına aldığı öğrenildi. Teknik Direktör Fatih Terim'in de, Galatasaray'a genç oyuncular kazandırmak istediği bilinirken Ümit Davala, Necati Ateş ikilisinin Norveç'te şu üç oyuncuyu izlediği öğrenildi.

  • Runar Espejord - Trömsö
  • Jonathan Levi - Rosenborg
  • Erik Botheim - Rosenborg

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0