İsviçre kampı sert geçecek!

Şampiyon Galatasaray yeni sezon öncesi yapacağı kamp çalışmalarını 2 ayrı etap olmak üzere toplamda 14 gün sürecek şekilde İsviçre'de gerçekleştirecek. Milli takımlara giden oyuncularından yoksun olarak Florya'da çalışmalarını sürdüren Fatih Terim'in öğrencilerini kamp etabında zorlu bir süreç bekliyor. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Şampiyon Galatasaray, kamp etabında zorlu rakiplerle karşılaşacak. Bunun yanı sıra günde çift idman oyuncuları bekliyor.

KAMP PROGRAMI: 18 ANTRENMAN, 3 MAÇ, 1 GÜN İZİN
Şampiyon Galatasaray yeni sezon öncesinde 7 Temmuz Cumartesi günü sabah 11:30'da özel uçakla İsviçre'nin başkenti Zürih'e hareket edecek. Sabah saatlerinde gerçekleştirilecek olan uçuşun ardından kamp yapılacak olan otele yerleşecek olan takımımız ilk antrenmanına saat 17:30'da çıkacak. İlk antrenmanın ardından Galatasaraylı futbolcuları zorlu bir hafta bekliyor olacak. Teknik direktör Fatih Terim'in hazırladığı çalışma takvimine göre oyuncular hafta boyunca sadece Salı günü tek antrenman yapacak. Diğer kalan günlerde ise çift antrenman programı uygulanarak 13 Temmuz Cuma günü sezonun ilk hazırlık maçında Galatasaray sahaya çıkacak.

Hazırlık maçının ardından Cumartesi gününü izinli olarak geçirecek olan takımımız Pazar günü yeniden çift antrenman yapacak. Pazartesi sabah saatlerinde kamp programının ikinci etabı için Montrö'ye hareket edecek olan Galatasaray, günün tek antrenmanını burada akşam saatlerinde gerçekleştirecek. Salı günü çift antrenman yapacak olan takımımız Çarşamba günü Hollanda Ligi şampiyonu PSV Eindhoven ile hazırlık maçında karşılaşacak. Perşembe günü tek, Cuma günü ise çift antrenmanla geçirecek olan Şampiyon Galatasaray, yeni sezon öncesi 3.hazırlık maçında 21 Temmuz Cumartesi akşamı İspanya Ligi ekiplerinden Valencia ile karşılaşacak. Takımımız bu maçın ardından İstanbul'a dönecek ve 5 Ağustos'ta oynanacak olan TFF Süper Kupa karşılaşması için hazırlıklarını sürdürecek.

Fatih Terim'in hazırladığı kamp programı gereğince Galatasaraylı oyuncular kamp yapacakları 15 gün boyunca toplamda 18 çalışma gerçekleştirecek ancak bunların 7'si günde çift antrenman olacak. Kampta sadece 1 gün izin yapacak olan takımımız 3 hazırlık maçının yanı sıra, kamp takviminde de 2 yolculuk yapmış olacak. Fatih Terim'in öğrencileri yolculuk nedeniyle (7 Temmuz, İstanbul - Zürih; 16 Temmuz, Zürih - Montrö) tek antrenman yapacağı günlerin dışında sadece 2 gün (10 Temmuz Salı, 19 Temmuz Perşembe) tek bir çalışma gerçekleştirecek.

BELHANDA, NAGATOMO VE MUSLERA BEKLENİYOR
İstanbul'daki antrenman çalışmalarında milli takımlarıyla Dünya Kupası'nda boy gösteren Fernando Muslera, Yuto Nagatomo ve Younes Belhanda'dan ayrı çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da yurt dışı kampında kadroda olmayacak isimlerden birisi de "sağ ayak baş parmağındaki ağrıları" bahane ederek bir haftadır çalışmalara katılmayan Tolga Ciğerci olması bekleniyor. Fas milli takımıyla Rusya'daki turnuvada boy gösteren Younes Belhanda'nın kamp çalışmalarının ilk bölümünde takıma katılması beklenirken, Japonya milli takımıyla boy gösteren Yuto Nagatomo turnuvanın ikinci etabında takıma katılacak. Turnuvada yoluna devam eden Fernando Muslera'nın durumu ise belirsiz ancak Uruguaylı kalecinin son maçını oynadığı tarihten itibaren 15 gün izin yapacağını belirtelim.

ALTYAPIDAN 11 İSİM KAMPA KATILACAK
U19 milli takımıyla birlikte 16-29 Temmuz 2018 tarihleri arasında Finlandiya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nın finallerinde boy gösterecek olan Batuhan Şen, Gökay Güney ve Furkan Korkut kamp kadrosunda yer almazken; sezon sonunda U18 milli takımıyla birlikte Akdeniz Oyunları'nda mücadele eden Ozan Kabak, Abdussamed Karnuçu, Atalay Babacan ve Recep Gül gibi isimlerin kamp kadrosunda yer alması bekleniyor. Bu isimlerin yanı sıra sezon başından beri takımla birlikte çalışan İsmail Çipe, Boran Güngör, Berk Balaban, Ahmet Sivri, Celil Yüksel, Yunus Akgün ve Doğan Can Davas'ın da kamp kadrosunda yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0