Kalinic'in menajeri Galatasaray'ın ilgisini açıkladı!

UEFA ile yaptığı anlaşma sonrasında transfer çalışmalarını titizlikle gerçekleştiren ve son olarak Everton'dan genç oyuncu Henry Onyekuru'yu kiralayan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeni sezonda alternatifli bir kadro yaratmak isteyen Fatih Terim'in hedefinde Milan'da bu sezon beklentilerin altında kalan Nikola Kalinic var. Hırvat oyuncunun menajeri Tomislav Erceg transfer hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ajansspor'dan muhabir Özgür Sancar'a açıklamalarda bulunan Tomislav Erceg, katıldığı yayında "Kalinic ile ilgilenen kulüpler arasında Galatasaray da var, bunu söyleyebilirim. Ancak oyuncumun bonservisi Milan'da ve transfere onlar karar verecekler. Atletico Madrid, Sevilla gibi takımların da ilgisi var. Kiralık olarak takımdan ayrılıp ayrılmayacağına, hangi teklifin daha iyi olduğuna veya geçerli olacağına Milan kulübü karar verecek. Sonrasında da biz gelen teklifleri ve bu kararı değerlendirerek son sözümüzü söyleyeceğiz. Galatasaray'ın elbette Şampiyonlar Ligi'nde oynayan, tarihi başarılarla dolu ve büyük bir kulüp olduğunu biliyoruz. Ancak şuan transfer için konuşmak erken olacaktır." ifadelerine yer verdi.

Nikola Kalinic milli takım forması altında Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda yer almış ancak grup aşamasında oyuna girmeyi reddettiği için teknik direktör Zlatko Dalic tarafından kadro dışı bırakılmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0