Matteo Mosciatti: Silva önümüzdeki günlerde Galatasaray'a gelebilir..

Galatasaray'ın forvet bölgesine transfer yapacağı uzun zamandır konuşuluyor. Bu doğrultuda da dönemde Andre Silva ismi iyiden iyiye ağırlık kazandı. Sarı-kırmızılı ekibini gündemine gelen AC Milan oyuncuları Andre Silva ile Kalinic hakkında önemli bir açıklama geldi.

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Matteo Mosciatti transferlerin detaylarını açıkladı. Calcio Mercato ve Sportface yazarı Andre Silva'nın Galatasaray gelebileceğini ifade etti.
Önümüzdeki günlerde Andre Silva ile Galatasaray muhtemelen kiralık olarak anlaşabilir. Biz de bu beklenti içindeyiz. Juventuslu Gonzalo Higuain'in Milan'a gelme durumu var,  o zaman Andre Silva ve Kalinic takımdan ayrılabilir. Bu oyuncuların ayrılması Higuain'in gelmesi ile endekslenebilir. Öncelikle Andre Silva'nın kiralık olarak transfer olma durumu gerçekleşebilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0