Muğdat Çelik: Sonuna kadar çalışacağım, takdir hocanın..

Galatasaray'ın sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Muğdat Çelik yeni sezon öncesi İsviçre'de gerçekleştirilen kampta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Galatasaray'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu ve takım içerisinde çok iyi bir arkadaşlık ortamı bulunduğunu belirten Muğdat, sezon boyunca çok çalışacağını ancak takdirin teknik direktör Fatih Terim'e ait olduğunu belirtti. Muğdat Çelik'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

HAYALİM GERÇEK OLDU
Hayalim gerçek oldu. Akhisar'dan ayrılırken transfer teklifleri oldu. Galatasaray'ın teklifi daha cazip geldi. Paradan daha önemli şeyler var benim hayatımda. O da hayalimdeki takıma gelmekti, Galatasaray'a oldu. Paradan önemli şey bunlar. Fatih hoca gibi ekibi de çok iyi insanlar, çok iyi çalıştırıyorlar, işi çok iyi biliyorlar. Onlarla çalışmak mutluluk verici. Paraya bakmıyorum, ben parayı ikinci planda tutuyorum. Burada başarılı olmak istiyorum zaten başarı parayı getirir. Burada olmaktan çok mutluyum. Pişman değilim, iyi ki gelmişim. Arkadaşlık ortamı, hocalar, müthiş bir çalışma ortamı var. İnşallah burada başarılı olmak istiyorum. Olcan Adın'la oynadık Akhisar'da, onun da Selçuk (İnan) ağabeyle arası iyi, onunla oradan bir tanışıklığımız var. Ahmet Çalık var, Gençlerbirliği altyapısından tanıdığım. Serdar Aziz var, maçlardan tanışıyoruz. Yabancılarla da yavaş yavaş tanışmaya başladık. Tabii bu nedenlerle daha kolay uyum sağladım. Ligde oynadığım arkadaşlarımdı çoğu, hemen kabul ettiler aralarına aldılar. İyi bir arkadaşlık ortamı var. Kamp çok güzel geçiyor, çok iyi çalışıyoruz. Çok yoruluyoruz ama yorulmamız lazım ki sezon içinde rahatlayalım. Hocam ne kadar süre verirse, oynatırsa veya oynatmazsa ben elimden geleni yapacağım. Oynattığı her dakika için elimden geleni yapacağımı düşünüyorum.

PROFESYONELCE HAZIRLANACAĞIZ
Bu sezon hem Avrupa'da hem de ligde oynayacağız. Yoğun bir fikstürümüz olacak ancak biz de ona göre hazırlanacağız. İyi dinleneceğiz, futbolcu olarak profesyonel insanlarız, kendimize bakacağız. İngiltere'de de 2-3 günde bir maç yapılıyor. Burada biz de elimizden geleni yapacağız. Yani profesyonel yaşayıp ona göre davranacağız. Galatasaray ile yeni sezonda en üst noktaya kadar gitmek istiyorum. Şampiyonlar Ligi olmazsa, Avrupa Ligi'nde şampiyonluk olur inşallah. Gidebildiğimiz en üst noktaya kadar gitmek istiyoruz.

SONUNA KADAR ÇALIŞACAĞIM, TAKDİR HOCANIN
Akhisarspor'da özellikle son 4-5 ay ekstra çalıştım, fitnessa girdim. Burada da aynı şeyi şimdiden yapmaya başladım Yasin hocam ile birlikte. İnşallah burada da başarılı olup elimden geleni yapmak istiyorum. Kendime güveniyorum, onda bir sıkıntı yok. Ben hareketliliğimle eksiklerimi kapatmaya çalışırım. Daha seriyim. Sistem gereği ikili forvet oynarsak forvetin yanında oynamaktan zevk alıyorum, orada daha çok istiyorum. Bu 4-3-3 olur hocam nasıl karar verir onun bileceği bir iş. Sağda da solda da oynarım, ortada ilerde fark etmez yani. Çalışacağım ben, elimden geleni yapacağım. Takdir artık hocaya kaldı, ben elimden geleni yapıp sonuna kadar çalışacağım. Galatasaray gibi Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birinde oynamak ayrıcalıktır. Burada forma aslanın ağzında değil, midesinde. O yüzden çok çalışıp, mücadele edip, oynamak istiyorum

EN ALTTAN EN ÜSTE GELDİM
En alttan geldim. Gençlerbirliği'ne gittim ilk başladığımda, altyapıya 14 yaşında transfer oldum. Bülent hoca gelmişti o zaman, beni o A takıma çıkartmıştı ama kendisi ayrıldıktan sonra beni de gönderdiler kiralık olarak Kastamonu'ya. Kastamonu'dan Bugsaşspor'a, Bugsaşspor'dan Çankırı'ya, Çankırı'dan Batman Petrol'e, Batman Petrol'den Nazilli'ye, yani hep 3'üncü Lig, 2'nci Lig'de oynadım. Nazilli'den sonra bir şampiyonluk yaşadık, oradan Balıkesir'e gittik 1'inci Lig'e, orada da bir şampiyonluk yaşadık ve Süper Lig'e çıktık. Orada Cihat hocayla birlikteydik, kendisi Akhisar'a gidince beni de yanına aldı. Oradan da Galatasaray'a geldik, nasip oldu. Sizin aracılığınızla bütün hocalarıma da çok teşekkür ediyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0