Mustafa Cengiz: Onyekuru transferi gizli oldu

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fanatik'e açıklamalarda bulundu. Henry Onyekuru transferini herkesten sakladıklarını belirten Mustafa Cengiz, Milan'ın kendilerinden bilgi aldığını da açıkladı. Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde...

ONYEKURU TRANSFER GİZLİ OLDU
Henry Onyekuru transferi gizli oldu. Karıma bile söylemedim. Abdurrahim de Fatih de söylemedi. Bu basın ile aramızdaki seviyenin aynı olduğunu gösterdi. Hanım bozuk attı ama bu işler böyle olur. Hocanın izleyip gelişimini takip ettiği bir oyuncuydu

BİZİM BAŞARIMIZ MİLAN'IN DA MEN CEZASININ KALKMASINDA ETKİLİ OLDU
Milan başkanı beni aradı, UEFA'ya yaptığımız savunmayı, sunduğumuz bilgileri ve nasıl bir yol izlediğimizi sordu. Biz de tüm açıklığı ile detayları anlattık, tecrübemizi onlarla paylaştık. Bu konuşmanın ardından Milan Başkanı, Galatasaray'ı örnek göstererek CAS'a men cezaları ile ilgili itiraz edeceklerini söyledi.

Yani biz daha Milan bizi örnek göstererek itiraz etmeden bu durumu biliyorduk. Bu nedenle bizim için bilinmedik bir durum değil. Onların cezası da iptal edildi ve Avrupa Ligi'ne katılacaklar. Yani bizim başarımız Milan'ın da men cezasının kalkmasında etkili oldu.

HAZIRLIK MAÇLARINDAN 260 BİN EURO GELİR
Hazırlık maçlarını davet üzerine ayarladık. Tunus'tan Club Africian ve Yunanistan'dan AEK... Birinden 140 bin Euro, diğerinden 120 bin Euro alacağız. Masraflarımız da karşılanacak. O bölgede tanınırlığımızı arttıracağız.

ÖNCELİK GALATASARAY
Kampa 8 genç oyuncunun birden gelmesi bizi mutlu etti. Fatih Terim’in bu hamlesi çok büyük. Eğer gençler başarılı olursa hem biz kazanacağız hem de Türk futbolu. Mevcut kadrodaki futbolcuların mutlaka problemleri olacaktır. Hangi ailede problem yok? Her zaman söylediğim gibi, öncelik Galatasaray.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0