Nacer Chadli hamlesi!

Galatasaray, Mısırlı Trezeguet için Kasımpaşa ile anlaşamayınca West Bromwich'te forma giyen dün akşam da Belçika'ya çeyrek finali getiren golü atan Nacer Chadli için temaslarına başladı.  

Takvim'in haberine göre; Galatasaray sol kanat arayışlarında rotayı değiştirdi. Bir süredir Trezeguet için Kasımpaşa ile görüşmelerini sürdüren Sarı-Kırmızılı yöneticiler Mısırlı futbolcunun yüksek maliyeti nedeniyle bu transferi şimdilik askıya aldı. Galatasaray West Bromwich'te oynayan Nacer Chadli'yi listenin en başına aldı.

2 SEZONDUR WEST BROMWİCH'TE
İngiliz ekibinin bu sezon Premier Lig'den düşmesi üzerine takımdan ayrılmak isteyen Belçikalı oyuncu 2 sezondur West Bromwich forması giyiyor. G.Saray Yönetimi bu oyuncu için kolları sıvadı.

HENÜZ BİR CEVAP VERMEDİLER
Galatasaraylı yöneticiler kulübüyle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki oyuncuyu kiralamak için West Bromwich'e teklifte bulundu. İngiliz kulübü Sarı-Kırmızılı yönetime henüz bir cevap vermedi.

Gelişmelerden haberdar olan Nacer Chadli'nin Galatasaray'a gelmeyi çok istediği ve kendisine önerilecek rakamda bir sorun çıkarmayacağı öne sürüldü.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0