Oktay Mahmuti yerine Cem Akdağ!

Galatasaray Odebank'ta başantrenör Oktay Mahmuti'nin sözleşmesini tek taraflı feshederek kulüpten ayrılmasının ardından Galatasaray yönetiminin başantrenörlük için hedefindeki ilk isim belli oldu. Yönetim kara gün dostu olarak bilinen Cem Akdağ'ı gündemine aldı.

beIN Sports'un haberine göre; Yeni sezonda yeni bir yapılanmaya yaparak basketbol şubesindeki bütçede küçülmeye giden Galatasaray Odeabank'ta yönetim Oktay Mahmuti'nin ayrılışının ardından başantrenörlük pozisyonu için daha önceki antrenörlük döneminde adına "Kara Gün Dostu" pankartı açılan Cem Akdağ ismi öne çıkıyor. 

Cem Akdağ, 2009-2010 sezonunda Okan Çevik yerine göreve gelmişti. Cem Akdağ yönetiminde Galatasaray, o sezon TBF'den aldığı ceza nedeniyle ilk beş maçında hükmen mağlup sayılmasına rağmen sezonu 17 galibiyetle playoff potasından bir sıra uzaklıkta tamamlamıştı. Tecrübeli başantrenör son olarak 2016-17 sezonunda TBL’de TED Ankara Kolejliler’i çalıştırmıştı, 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0