Ozan haricinde altyapıdan 2 genç daha!

Yeni sezon öncesi çalışmalarını İsviçre'de sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim genç oyuncuların performansından ve çalışmalarından bir hayli memnun görünüyor. Gelecek sezon A takım kadrosunda yer alacağını açıkladığı Ozan Kabak'ın yanı sıra 2 ismi daha kadroya düşünen İmparator böylelikle hem altyapıdan gençleri takıma kazandıracak, hem de 21 yaş kuralını esnetmiş olacak.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; teknik direktör Fatih Terim yeni sezonda altyapıdan bir çok isme A takım rotasyonunda görev vermeyi düşünüyor. İsviçre'deki istekli çalışmalarından memnun olduğu Boran Güngör, Berk Balaban, Celil Yüksel, Doğan Can Davas, Ahmet Sivri, Abdussamed Karnuçu ve Yunus Akgün ile birlikte sakatlığı yüzünden kampa getirilmeyen Ozan Kabak arasında seçeceği 3 isme uzun lig ve kupa maratonunda şans vermeyi planladığı bildirildi.

Sarı-kırmızılı takımda gençler içinde Ozan Kabak, Yunus Akgün ile Celil Yüksel’in yeni sezonda kadroda tutulması bekleniyor. Yine altyapı çıkışlı olan geçtiğimiz sezonlarda alt liglerde başka takımlara kiralanan İsmail Çipe’nin de 2 veya 3. kaleci olarak kadroda tutulmasının planlandığı bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0