Patrick Mendy: Gomis'i bırakmaya hazırlar!

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ı şampiyonluğa ulaştıran Fransız golcü Bafetimbi Gomis istediği zamla birlikte camiada ciddi bir kriz çıkartmış durumda.. Fransız oyuncunun menajerleri sürekli olarak Galatasaray yönetiminin kapısını çalarken, Gomis'in menajeri Patrick Touti Mendy çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sabah gazetesinden Mehmet Özcan'ın haberine göre; Bafetimbi Gomis'in menajeri Patrick Mendy, son gelişmelerle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Fransız golcünün menajeri Dursun Özbek yönetiminin kendilerine sözleşme sırasında "performansına göre iyileştirme yaparız" şeklinde güvence verdiklerini ancak yönetim değişikliği sonrasında farklı cevaplar aldıklarını belirtti. Patrick Mendy'nin açıklamaları şu şekilde;
En baştan başlıyorum. Bafe geçen sezon başında Galatasaray'la daha iyi maddi şartlardan 4 senelik sözleşme imzalamak istedi. O dönemki yönetim bize "Eğer iyi bir sene geçirirse sezon sonu tekrar şartlarına bakarız" sözü verdi ve biz de mevcut sözleşmeyi imzaladık. Galatasaray şampiyon oldu ve Bafe gol rekorları kırdı. Biz de (ikizi Etienne Mendy ile birlikte) imza atarken aldığımız sözleri görüşmek için İstanbul'a geldik. Elbette yönetimin değiştiğini biliyorduk ama kulübün yönetimden bağımsız bir duruşu olacağını düşünmüştük. Ancak bize UEFA şartlarından dolayı ücret yükseltmenin mümkün olmadığını söylediler. En önemlisi biz bu görüşmede Gomis'i bırakmaya hazır olduklarını gördük. Oysa Bafe Galatasaray'ı çok seviyor ve önceliği kalmak... Bu yüzden de bu dönemde kendisine gelen birçok somut teklifi reddetti. Bafe kalmak istediği için biz de "Aynı maaşla 2020'de bitecek sözleşmesini 1 yıl daha uzatın" dedik. Çünkü Bafe futbolu bıraktıktan sonra da Galatasaray'a hizmet etmek istiyor. Ama yönetim bunu da reddetti ve "Bu şartlar size uygun değilse, iyi bir teklif söz konusu olursa Bafe'yi bırakabiliriz" dedi. Bafe şu an büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Bizim için üzüntü veren şu ki; kulübün Bafe'yi elinde tutmak istemediğini hissediyoruz.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0