Sedat İncesu: En doğru sistemi kurmaya çalışıyoruz.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının başantrenörü olan İmparator Sedat İncesu, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. En doğru ve yük olmayan bir sistemi kurmaya çalıştıklarını belirten Sedat İncesu'nun açıklamaları şu şekilde...

Engellilere yardım bedelinin ve sponsorluk anlayışının "1 mavi kapak topla" ya kadar düştüğü bu on yılda. 13 yıldır Avrupa da ve Dünyada ses getirecek şampiyon olacak takımlar kurmanın zorluğu ile her yeni sezon bir doğum sancısı yaşamamız son derece doğal. Ülkemiz için kulübümüz için gelecek nesiller için ve sporcular ve kendimiz için en doğru ve yük olmayan sistemi kurmaya çalışıyoruz. Amatör şubeler uluslararası düzeyde başarı ve sponsorluk üçgeninin buluşabilmesi için 100 yıldır bu şubeleri destekleyen 3 büyüklerin biraraya gelerek "Amatör Şubeler Sponsorluk Birliği" nu oluşturması ve Devletin ve en büyük şirketlerin de bu havuza sponsor olması gerekir. Ülkemizin dünyada tanınan en büyük 3 markası 3 büyükler olduğuna göre "Profesyonel Futbolda ezeli rekabet amatörlerde iş birliği mottosu " ve devletin de büyük şirketleri teşviki ile tarihin en büyük sponsorluk sözleşmeleri imzalanır. Kulüplerin ve branşların gelecek sezon ne yapacağız endişesi olmadan her branşta gelir ve giderleri denk ve uluslararası başarılarla her yeni nesile bir branşta spora başlama ilhamı verecektir. Sponsorluk görüşmelerinde ilk karşılaşılan "size sponsor olursak diğer büyüklerin taraftarları tepki gösteriyor boykot ediyor" endişesi amatör şubeler sponsorluk birliği ile aşılır. Aksi takdirde sadece amatör şubeler değil gelecek nesilleri de kaybedeceğimiz çok açıktır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0