Serdar Gürler sesleri yükseliyor!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir ismin transferi gündeme geldi. Teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda kulübesini de güçlendirmek isteyen takımımızda gündeme gelen isim geçtiğimiz sezon küme düşen Osmanlıspor'da forma giyen 26 yaşındaki kanat oyuncusu Serdar Gürler oldu. Fransa doğumlu oyuncunun kiralık olarak transferi gündemde..

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; transfere Yuto Nagatomo, Muğdat Çelik ve Henry Onyekuru ile başlayan Galatasaray, bir ismi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş'ın da çok istediği Serdar Gürler'in transferini büyük ölçüde bitirdi. Galatasaraylı yöneticiler 26 yaşındaki oyuncu ve kulübü Osmanlıspor ile 1 yıllık kiralama konusunda el sıkıştı. Tarafların son pürüzleri gidermek için görüştüğü öğrenildi. Serdar Gürler'in imzasıyla ilgili resmi açıklama her an gelebilir. Fatih Terim, yeni öğrencisinin kampa katılmasını dört gözle bekliyor.

29 MAÇTA 12 GOL - 5 ASİST
Serdar, Osmanlıspor'un ligden düştüğü geçtiğimiz sezon performansıyla büyük beğeni topladı. Milli takıma kadar yükselen başarılı kanat oyuncusu, ligi 29 maçta attığı 12 gol ve yaptığı 5 asistle tamamladı. Her iki kanatta da forma giyebilen 26 yaşındaki futbolcu, forvette de görev yapabiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0