Serdar Gürler transferinde anlaşma yakın!

Önümüzdeki sezon 3 kulvarda mücadele edeceği için kadro derinliğini ve rotasyonun kalitesini artırmak isteyen Galatasaray'dan flaş bir hamle geldi. Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in takımda görmek istediği Serdar Gürler konusunda mutlu sona yakın...

Takvim'in haberine göre; Sarı-Kırmızılılar geçtiğimiz sezon Osmanlıspor forması altında çok başarılı bir performans sergileyen Serdar Gürler'le anlaşma sağladı. Galatasaray yönetimi ardından da Fatih Terim'in mutlaka kadroda görmek istediği kanat oyuncusu için Osmanlıspor ile masaya oturdu. Alınan bilgilere göre, önümüzdeki sezon TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan Başkent kulübü Serdar Gürler'i kiralamak için 1 milyon Euro istiyor..

Galatasaraylı yetkililerin temaslarının sürdüğü ve ilk teklifini yaptıklarını, Osmanlıspor'un teklifi düşündüğü ancak tarafların anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. Serdar Gürler geçen sezon ligde forma giydiği 29 maçta 12 gol atmayı başararak önemli bir katkı sağlamış ancak takımının küme düşmesine engel olamamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0