Sofiane Feghouli: Çıkan haberler doğru değil..

Geçtiğimiz sezon başında WestHam United'dan transfer edilen ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle eski günlerinden uzak bir görüntü sergileyen Sofiane Feghouli kuşkusuz yeni sezonda yeni transfer gibi etki etmesi bekleniyor. Yazın tedavi olan ve kampa hazır gelen Cezayirli yıldız, kamp sırasında TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Takımdan ayrılacağı yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığını belirten Sofiane Feghouli'nin açıklamalarının tamamı şu şekilde..

HEDEF 22. ŞAMPİYONLUK
Geçen sezon başarıya aç bir takımdık, başarıyı getiren unsurların başında gelen etkenlerden birisi bu oldu. Kazanılan şampiyonlukta elbette Fatih Terim motivasyonumuzu yükseltti, onun gelişiyle takımda bazı şeyler değişti. Ayrıca tüm sezon bizi destekleyen taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Onların desteği olmadan şampiyonluğu kazanmamız zordu. Kaybettikten sonra bile bizi desteklediler. Bizim için açıkçası her maç kırılma anı gibiydi. Her hafta çok önemliydi. 

Bu seneye bakacağımız zaman aynı şekilde ilerleyecek. Başarının gelmesi için maçları hafta hafta değerlendirmemiz gerekiyor. Ligdeki hedefimiz yeniden şampiyon olarak hem ünvanımızı korumak hem de kulüp tarihine 22.şampiyonluğu getirmek istiyoruz. Sezon başında oynayacağımız Süper Kupa maçını da kazanarak sezona iyi başlamak istiyoruz. Bu sezon 3 kulvarda birden ilerleyeceğiz. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.  Ne kadar zorlu olursa olsun evimizde yenileceğimizi düşünmüyorum belki dışarıda zorlanabiliriz. 

İKİ KANATTA DA OYNARIM
Her iki kanatta da oynamayı seviyorum. Oyuna katkı sağlamayı ve oyunu ileriye taşımayı seviyorum. Fatih hoca bana ne görev verirse keyifle oynarım.

ÇIKAN HABERLER DOĞRU DEĞİL
Basında çıkan menejarine teklifler var haberlerine bakmamak lazım. 4 senelik sözleşmem var sözleşmenin sonuna kadar Galatasaray'da oynamak istiyorum. Galatasaray'da ve Türkiye'de kendimi çok iyi hissediyorum. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0