Tolga Ciğerci'nin menajerine rest: Kulüp bul!

Geçtiğimiz sezonun son haftalarında ayak baş parmağındaki ağrıları bahane ederek antrenmanlara katılmayan ve şampiyonluk sürecinde takımını yalnız bırakan Tolga Ciğerci yeni sezonda da aynı bahanelerle sorun yaratmaya devam ediyor. Sezon açılışında sağ ayak baş parmağındaki ağrıyı bahane ederek çalışmalara katılmayan 26 yaşındaki oyuncu teknik direktör Fatih Terim tarafından kampa da götürülmemişti.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da beklenen oldu ve yönetim Tolga Ciğerci’ye kendisine kulüp bulmasını söyledi. Sarı kırmızılıları bu karara yönelten olay, futbolcunun menajeri Kadir Özdoğan’ın alacakları için kulübe ikinci defa ihtarname göndermesi oldu. Geçmişe yönelik menajer alacaklarında yapılandırmaya giden Galatasaray yönetimi, geçen yıl da aynı gerekçeyle kulübe ihtarname gönderen Özdoğan’ın bu davranışını doğru bulmadı ve ayrılık kararı aldı. Sarı kırmızılı yöneticilerin dün kulüp binasına davet ederek görüştükleri menajere, “Galatasaray Kulübü’ne ikinci defa ihtar çekmeniz hoş olmadı. Sizinle artık yola devam edemeyiz. Tolga yeni sezondaki planlarımızda yer almıyor. Oyuncunuza kulüp bulun.” dediği öğrenildi.

Sezon başından beri antrenmanlara katılmayan ve teknik direktör Fatih Terim tarafından yurt dışı kampına da götürülmeyen Tolga Ciğerci geçtiğimiz sezona müthiş bir giriş yapmış ve attığı gollerle dikkat çekmişti. 2016 yılında 3 milyon euro bonservis bedeliyle Hertha Berlin takımından transfer edilen Ciğerci, yıllık 2 milyon euro garanti ücrete imza atmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0