TRT muhabirini Fatih Terim fotoğrafı kurtardı!

Yeni sezon hazırlıklarını İstanbul'da sürdüren Galatasaray, özel maç kapsamında Tunus'a hareket etti. Takımla birlikte Tunus'a hareket eden TRT muhabiri Volkan Kılıç akşam saatlerinde canlı yayına bağlantı yapacakları sırada sıradışı bir olay yaşayarak, görevliler tarafından karakola götürüldüler. 

Club Africain ve Galatasaray takımları arasında oynanacak mücadele için gittiği Tunus'a giden TRT muhabiri Volkan Kılıç soluğu karakolda aldı. Galatasaray muhabiri olarak görev yapan Kılıç yaşanan olayları sosyal medyadan "Tunus'ta başımıza inanılmaz bir olay geldi. Akşam bağlantı yapacağımız zaman bir anda yanımıza silahlı adamlar geldi. Yasak yerde çekim yapıyormuşuz. Karakola gittik. Az önce çıktık. Türk televizyonu, maçtır Galatasaray'dır derken Fatih hoca ile olan fotoğrafımı gösterdim. Meğer olay bu kadar basitmiş. Polisler Fatih Terim ile fotoğramı görünce ooo Terim demeye başladılar. Olay çay ikramıyla sona erdi. Teşekkürler hocam.'' sözleriyle aktardı.

FCN Blog ailesi olarak Volkan Kılıç'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0