Yunus Akgün: Fatih Terim gençler için büyük bir şans!

Futbol takımımızın İsviçre kampında genç oyuncularımızdan Yunus Akgün basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çok çalıştığını ve kendini kanıtlamak istediğini belirten Yunus Akgün teknik direktör Fatih Terim'in kendileri için önemli bir şans olduğunu belirtti. Yunus Akgün'ün açıklamaları şu şekilde...

FATİH HOCAMIZIN GELMESİ GENÇLER AÇISINDAN ÇOK İYİ
11 yaşımdan beri Galatasaray altyapısında forma giyiyorum. Fatih Hocamızın gelmesi gençler açısından çok iyi. Bunun için çok çalışıyor ve kendimizi ispatlamak istiyoruz. Altyapıdaki oyuncuların hayli A takımda oynamak. İnşallah bu hayali gerçekleştiririz. Tanınmak güzel bir şey. Bu da Galatasaray sayesinde. İlk hedefimiz tabii ki ilk maçta şans bulmak ve oynamak. Bunun için de kendimizi kanıtlamamız gerekiyor.

İNŞALLAH YAZ KAMPININ FAYDASINI GÖRÜRÜZ
Ağabeylerim bana Griezmann diyorlar. Dünyaca ünlü bir futbolcu. Benim için çok önemli, mutluluk verici. Onun gibi olmak için çok çalışmamız gerekiyor. Bizim de onlar gibi örnek alınmamız için çok çalışmamız gerekiyor.

Altyapıdan en son Emre Çolak ve Semih Kaya çıktı. Biz de kendimize güveniyoruz. Fatih Hocanın bizim başımızda olması şans. Serdar Ağabey, Selçuk Ağabey de bize bunu hep söylüyor. İnşallah yaz kampının faydasını görürüz. Yaz döneminde kampa gelirsek diye hazır olmamız gerektiğini biliyorduk. Bu kamp bizim için büyük bir deneyim. İnşallah bu deneyimi tecrübeye çeviririz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0