Zürih'te sevgi seli!

Yeni sezon hazırlıklarına İsviçre’de gerçekleştirdiği kamp çalışmaları ile devam eden Galatasaray, günde çift idman yapıyor. Sabahki antrenmana taraftarlar büyük ilgi gösterirken, yaklaşık 100 kişilik bir grup tesislerin önüne geldi ancak İsviçre polisi güvenlik sebebiyle gurbetçilere idmanı seyretme izni vermedi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; tüm engellere rağmen brandaları alt taraftan kaldırıp futbolcuları izleyen taraftarlara, teknik direktör Fatih Terim de jest yaptı. Antrenman sahasına alınmayan taraftarların yanına giderek güvenlik birimlerinin katı yaklaşımının kendileriyle alakalı olmadığını belirten İmparator, idman sonunda futbolcuları taraftarların yanına gönderdi. Oyuncularla bol bol fotoğraf çektirip forma imzalatan Galatasaraylı futbol severler, Fatih Terim için de tezahüratlar yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0