Abdurrahim Albayrak: Bugün çok mutluyum

Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Dün gecenin kendisi için bir kabus olduğunu belirten Albayrak, Emre'nin Galatasaraylı olmasının transferi etkilediğini de belirtti. Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları şu şekilde...

EMRE'NİN GALATASARAYLI OLMASI BU TRANSFERİ ÇOK ETKİLEDİ
Emre’nin Galatasaraylı olması bu transferi çok etkiledi. Bir insan ‘Ben Galatasaraylıyım, Fenerbahçeliyim, Beşiktaşlıyım çocukluğumdan beri’ diyorsa ben ona fazla ısrarcı olamam. Onun içinde o takımın ruhu var, onun heyecanını kırmak istemem. Onun içindeki aşkı zedelemek istemem. Kimseye laf yetiştirmek için söylemedim. Bir futbolcuyu her zaman bulabilirsiniz ama bir camiayı kırdığınız zaman onu düzeltemezsiniz. Şu anda gündemde Beşiktaşlı bir futbolcu yok.

Dün akşam kendi kendime panikledim. Beyin kanaması geçirdiğimi düşündüm. Kendimi zor duşa attım. Telefondan artık kulaklarım yandı. Dün gece benim için bir kabustu. Ama bugün çok mutluyum

Allah’ıma şükürler olsun. İyi bir iş çıkarttığımız için değil hesap ettiğimiz paranın daha da azına mal ettiğimiz için mutluyum. Bu gece inşallah erken yatarım.

GENİŞ ÇAPLI BİR DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPTIK
Biz ayrılmaz bir beraberliğe sahibiz. Hocamızla her zaman, 7/24 beraberiz. Gece çok stres olduğum için sabah erkenden başkanımı ve hocamı aradım. Geniş çaplı bir durum değerlendirmesi yaptık. Onun da meyvelerini aldık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0