Abdürrahim Albayrak: Emre Akbaba gelmek istiyor ancak..

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren ve Aytemiz Alanyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Emre Akbaba için temaslarda bulunan Galatasaray'da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak bugün gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulundu. Alanyaspor başkanı Hasan Çavuşoğlu'yla yaptıkları görüşmenin detaylarını aktaran Albayrak, oyuncunun Galatasaray'a gelmek istemesine rağmen kulübünün buna izin vermediğini belirtti. Abdurrahim Albayrak'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

3 AYDIR EMRE'Yİ İSTİYORUZ
2-3 aydan beri sevgili Hasan başkanla beraber Emre Akbaba'yı konuşuyoruz. Ankara'da federasyonun mali genel kurulu sonrasında başkanın odasına çıktık ve 1 saatlik bir konuşma yaptık. Sevgili başkan bizden Emre için 7 milyon euro istedi. Bu rakamları biz veremeyiz. Biz buraya 100 liranın hesabını yaparak geldik, gece saat 11-12'ye kadar burada kalıyorum. Nereden kısabiliriz, nasıl yapabiliriz diye düşünüyoruz. Son biz 2.5 milyon Euro teklif vermiştik, 3 milyon Euro'ya çıktık. Dün yapılan Kulüpler Birliği toplantısı sonrasında Hasan başkanı çağırdık, buraya geldi kendisine son teklifimiz olan 3 milyon Euro'yu önerdik, kabul etmedi. Hasan başkan bana "6'da Alanya'ya uçacağım, yönetici arkadaşlarla görüşüp sana döneceğim." dedi. Ben de kendisine "istersen benim arabamla göndereyim seni" diye teklif ettim, sağolsun kendisi bizi kırmadı ve buraya kadar nezaket göstererek yanımıza geldi. Ama ben baktım o saatlerde Alanya'ya uçak yokmuş. 

Hasan başkan Alanya Fenerbahçeliler Derneği başkanı.. Emre ise Galatasaraylı, ortada fotoğrafları zaten dolaşıyor. Dün Emre'nin transferi için başkanla gece saat 12.30'a kadar görüşme yaptım. Şu anda Alanya yönetim kurulu çocuğu toplantıya almış, gitmesi için zorluyorlar, kafasını karıştırmaya çalışıyor. Emre ise onlara "Ben Galatasaray'a gitmek istiyorum" diyor, bize gelmek istiyor. Bugün kendileriyle (Alanyaspor yönetimi) yine görüşeceğiz. Biz Emre'yi çok zamandan beri istiyoruz. Emre'nin kafasını çelmeleri için "Seni orada Şampiyonlar Ligi'nde oynatamazlar." demişler. Biz onu Şampiyonlar Ligi'nde de oynatırız. Şimdi ben, başkanım, hocamız Fatih Terim birlikte ne yapabiliriz diye toplantı yapacağız. Fikret başkana da teşekkür ediyorum. Bir futbolcu için görüşünü aldım, "Oyuncuyu alabilirsiniz" dedi. Oyuncunun ismi aramızda kalsın...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0