Al Hilal'den Gomis için 11 milyon Euro!

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da başarılı bir sezon geçiren ve attığı 29 golle şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Bafetimbi Gomis için Al Hilal'ın ısrarı devam ediyor. Suudi Arabistan ekibi Fransız oyuncu için Galatasaray'a 11 milyon Euro önerirken, Gomis'e ise yıllık 6 milyon Euro garanti ücret teklif etti.

France Football'un haberine göre; Al Hilal kulübü Bafetimbi Gomis'i transfer etmek için Galatasaray'a 11 milyon Euro bonservis bedeli teklif ederken, Fransız oyuncuya ise yıllık 6 milyon Euro garanti ücret teklif etti. Haberde Al Hilal'ın teklifine rağmen Gomis'in Galatasaray'da kalmak istediği de belirtildi.

Geçen sezon 29 gol atarak, Süper Lig'de gol kralı olan Bafetimbi Gomis, sezonun bitimiyle beraber yönetimden zam talep etmiş ancak bu isteği reddedilmişti. Son olarak Süper Kupa'da oynanan Akhisarspor maçında sahadaki kötü oyunu ve isteksiz tavırlarıyla dikkat çeken Gomis, Ankaragücü maçında forma giymemişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0