Belçika basınından Isaac Kiese Thelin iddiası!

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilecek bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da ortaya flaş bir iddia atıldı. Belçika basınının iddiasına göre Galatasaray, Anderlecht forması giyen  Isaac Kiese Thelin'i transfer etmek istiyor.

Belçika'da yayım yapan Voetbalkrant'in haberine göre; Galatasaray, Anderlecht forması giyen İsveçli golcü Isaac Kiese Thelin'le yakından ilgileniyor. Habere göre Galatasaray 26 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak için girişimlere başladı. Haberde oyuncu ile Lokomotiv Moskova, Dinamo Kiev ve Bayer Leverkusen'in de ilgilendiği belirtildi.

26 yaşındaki İsveçli golcü geçen sezon Anderlecht forması ile 39 resmi maçta forma giydi. Bu maçlarda 19 gol, 5 asist yapan Isaac Kiese Thelin, Dünya Kupası'nda 4 maçta forma giydi, 1 asist yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0