Birhan Vatansever resmen Galatasaray'da!

Galatasaray'da beklenen bir transfer resmileşti. Galatasaray, altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezonu Bandırmaspor'da geçiren 21 yaşındaki Birhan Vatansever ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Galatasaray resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklama şu şekilde:

"Kulübümüz, altyapımızda yetişen Birhan Vatansever’in transferi konusunda geçtiğimiz sezon oynadığı Bandırmaspor Kulübü ile anlaşmaya varmıştır. Birhan Vatansever ile iki sezonluk sözleşme imzalanmıştır."

25 Nisan 1997 doğumlu orta saha oyuncusu Birhan, Galatasaray'ın altyapısından yetişmişti. 2015-2016 sezonunda kiralık olarak Bergama Beledeyespor'a gitmişti. Daha sonra 2016-2017 sezonunu Galatasaray A takımında geçiren Birhan, geçtiğimiz sezon başında bonservisiyle Bandırmaspor'a gönderilmişti. Ancak sözleşmesine 500 bin TL'lik geri alma opsiyonu konulmuştu, Galatasaray da bu opsiyonu kullanarak altyapısından yetişen oyuncuyu tekrar renklerine katmış oldu.

Birhan geçtiğimiz sezon Bandırmaspor formasıyla Spor Toto 2. Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 35 maça çıkıp 4 gol atmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0