Fatih Terim beyin yıkıyor!

Şampiyon Galatasaray, hafta sonu sahasında oynayacağı Göztepe karşılaşmasının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde Metin Oktay Tesisleri’nde 1 saat süren bir idman yapan Sarı-Kırmızılılar’da keyiflerin yerinde olduğu gözlemlendi. Basına açık çalışma öncesinde Terim, tüm takımı bir araya topladı ve uzun süren bir toplantı gerçekleştirdi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; takımı saha ortasında toplayan İmparator'un, oynanacak olan Göztepe maçında takımından çok daha iyi bir futbol beklediği ve formsuz oyuncularını kendilerini toparlamaları konusunda uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Terim, çift kale maç sırasında hata yapan oyuncularına sık sık uyarılarda bulunurken, futbolcuların ise hırslı halleri dikkatlerden kaçmadı. Alt yapıda hoca olarak görev yapan Necati Ateş de, futbolcularla kısa süreli sohbet ederken Göztepe hazırlıkları, bugünkü idmanla devam edecek.

EREN İLK ONBİRDE OLACAK
Her ne kadar Fransız yıldız Gomis, Göztepe karşılaşması öncesi ilk 11’e girmek için büyük bir çaba harcasa da, teknik direktör Fatih Terim’in, onun yerine oynattığı Eren Derdiyok’tan yine vazgeçmeyeceği konuşuluyor. Eren, Akhisar’la oynanan Süper Kupa karşılaşmasında sonradan oyuna girip golünü atmıştı. Tecrübeli forvet daha sonra da 3-1 kazanılan Ankaragücü maçında da fileleri salladı.

SİNAN GÜMÜŞ'E UYARI
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Ankaragücü maçında girdiği ikili mücadeleleri kaybeden Sinan Gümüş'ü uyardı.  İlk hafta formayı kapan Sinan Gümüş’e hocasından ikaz geldi. Fatih Terim, ligin ilk maçında Ankaragücü karşısında rakipleriyle girdiği ikili mücadelelerin 4’ünü kazanıp 9’unu kaybeden 24 yaşındaki futbolcuya, “Daha diri ve daha oyunun içinde olmalısın” diyerek isteklerini bildirdi.

BELHANDA'YA UYARI
Son dönemde sergilediği futbolla eleştirilere maruz kalan Younes Belhanda’ya teknik direktör Fatih Terim tarafından uyarı geldi. Tecrübeli çalıştırıcı, Faslı futbolcudan maç içinde daha fazla sorumluluk almasını ve takım arkadaşlarını yönlendirmesini istedi. Öte yandan 2018 Dünya Kupası’nda mücadele eden 28 yaşındaki futbolcunun, açıklarını kapatmak için de ekstra çalışmalar yaptığı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0