Fatih Terim: Dikkat edilmesi gereken bir grup..

İmparator Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde çekilen kuraya ilişkin olarak resmi kanalımıza açıklamalarda bulundu. Grubun dengeli dağıldığını belirten İmparator, dikkat edilmesi gerektiğini de belirtti. Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde...

GRUP DAHA DENGELİ DAĞILMIŞ GÖZÜKÜYOR 
Grubumuz hayırlı olsun, Galatasaray camiasına hayırlı olsun, Türk futbolu için hayırlı olsun. Şampiyonlar Ligi'nde her takım bizim için çok ciddi. Tabi muhakkak ki bazı takımlar arasında önemli güç farkı var böyle bakıldığında bizim grup daha dengeli dağılmış gözüküyor ama yine de dikkat edilmesi lazım. Schalke zaten hepimizin bildiği bir takım, Porto keza yine daha önce karşılaştığımız bir takım ve Lokomotif Moskova çok uzun süredir karşılaşmadığımız bir takım. Dengeli bir dağılım ama yine dikkat edilmesi gereken bir üçlü var. Onlar da gruptan çıkmak için bizim düşündüğümüz aynı şeyleri düşünüyorlar. Nasipse, Allah izin verirse her şeyi zorlayıp, bu gruptan çıkıp bundan sonraki turlara gitmeyi düşünüyoruz inşallah. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0