Fatih Terim Galatasaray'daki 400. maçına çıkıyor!

Pazar günü TFF Süper Kupa müsabakasında Akhisarspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim bu karşılaşma ile sarı kırmızılı takımın başındaki 400. resmi maçına çıkacak.

Galatasaray'ın yaşayan en büyük efsanesi olarak görülen İmparator Fatih Terim, Galatasaray'da teknik direktör olarak Süper Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, TFF Süper Kupa, Kupa Galipleri Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi organizasyonlarında bugüne kadar toplam 399 resmi maça çıktı. İmparator yönetiminde Galatasaray bu maçların %62'sini kazanmayı başardı. Cimbom, Terim önderliğinde 399 maçta 247 galibiyet alırken, 66 kez de mağlup oldu.

Bugüne kadar Galatasaray'ın başında ile UEFA Kupası'yla beraber toplam 17 kupa kazanan İmparator, Pazar günü Akhisarspor'un mağlup edilmesi halinde kazanılan kupa sayısını da 18'e yükseltecek. Fatih Terim, Galatasaray'da 1 UEFA Kupası, 7 Türkiye Ligi Şampiyonluğu, 3 TSYD Kupası, 2 Türkiye Kupası, 2 TFF Süper Kupa ve 2 de Cumhurbaşkanlığı Kupası kazandı. 

Fatih Terim ayrıca, 11 sezon futbolcu olarak görev yaptığı ve kaptanlığını üstlendiği Galatasaray'da 402 resmi müsabakada forma giymişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0