Fatih Terim transfer rotasını çizdi!

Spor Toto Süper Lig'de yoluna 2'de 2 ile devam eden Galatasaray'da Bafetimbi Gomis'ın takımdan ayrılması ile bu gölge için transfer çalışmaları da hızlandı, sarı kırmızılılarda listenin başında ise Modeste var...

beIN Sports'un haberine göre; Spor Toto Süper Lig'e 2'de 2 ile başlayan Galatasaray'da hedef milli takım arasına kayıpsız girmek. Pazartesi günü sahasında Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak olan sarı kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim'in oyuncularından isteği önde baskı kurarak golü erken bulmaları.  Yeni sezonda 3 kulvarda birden mücadele edecek olan Galatasaray'da tecrübeli çalıştırıcı tüm oyuncuların fizik olarak hazır hale gelmesini istiyor. 

Transfer sezonunun bitmesine az bir süre kala oldukça hareketli saatler yaşanıyor. Transferde hata yapmak istemeyen sarı kırmızılı yönetim bu konuda son derece titiz bir çalışma gerçekleştiriyor. Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımına transfer olan Bafetimbi Gomis'in gidişi ile birlikte forvet arayışı da hız kazanmış durumda. Galatasaray'ın bu bölge için listesinde öne çıkan isimlerse Modeste, Welbeck ve Niasse. Özellikle Modeste'nin Çin'de mutsuz olduğu ve Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek istediği için Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi. 

Öte yandan Suudi Arabistan'da transfer döneminin bitimine saatler kala ortaya ilginç bir iddia atıldı. Gomis'i kadrosuna katan Al Hilal takımının Galatasaray'dan Maicon'u da 1 yıllığına kiralamak için girişimde bulunduğu belirtilirken, kulüplerin bu transfer konusunda anlaştığı ancak evrakların yetiştirilememesi sebebiyle transferin sonuçlanamadığı bildirildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0