Fatih Terim'in Modeste raporu

Bafetimbi Gomis'in Al Hilal'e transferinin ardından golcü arayışlarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim tercihini Anthony Modeste'den yana kullandı. Terim, "Gomis'ten daha az gol atar ama takıma daha çok fayda sağlar" görüşüne vardı ve Niasse transferinden vazgeçti.  

Sabah gazetesinin haberine göre; Forvet transferinde 1 numarada yer alan Anthony Modeste'nin 15 gün önce Galatasaray'ın gündemine girdiği ortaya çıktı. Gomis'in satılma ihtimali üzerine Modeste'nin maç kasetlerini izlemeye başlayan teknik heyet, "Gomis'ten daha az gol atar ama daha çok takıma fayda sağlar" görüşünde birleşti.

Bunun ardından Fatih Terim son kararını verip, "Modeste" dedi. Terim'in raporu üzerine Niasse için daha önce Everton'la temas kuran yönetim, önceliği Fransız futbolcuya verdi.

Alman basını ise Modeste'nin artık serbest bir futbolcu olduğunu iddia etti! Çin kulübü Tianjin Quanjian ile olan sözleşme sorununu FIFA'ya taşıyan Modeste'nin problemi çözdüğü ve sözleşmesini feshettiği yazıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0