Formaya yeni sponsor!

Kısa bir aranın ardından Avrupa'ya dönen ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan  tek Türk takımı olan Galatasaray'da yeni sezon öncesi sponsorluk konusunda hareketli günler yaşanıyor. Daha önce Avrupa Kupası'nda oynayacağı maçlar için Türk Hava Yolları ile forma sponsorluğu anlaşması sağlayan Galatasaray, forma arkası sırt reklamı için de Garenta şirketinin 2.el araç satış sitesi olan ikinciyeni.com ile anlaşma sağladı. 

2015 yılından itibaren Garenta şirketiyle birlikte işbirliğini sürdüren Galatasaray'da yeni sezonda forma sırt sponsorluğu için yine Garenta bünyesinde bulunan ikinci el online araç satış sitesi olan ikinciyeni.com ile 1 yıllık olmak üzere anlaşma sağlandı. Anlaşma şartları kapsamında yıllık 2 milyon TL sponsorluk ücreti ödenirken, Garenta ayrıca kulübümüze 75 araç tahsis edecek. Anlaşmanın toplam değerinin 5 milyon TL civarında olması beklenirken, Garenta şirketiyle daha önce gerçekleştirilen anlaşma yıllık 1.5 milyon Euro (1 Ağustos 2015 itibariyle kur 3 TL olup, yaklaşık 5 milyon TL) değerindeydi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0