Galatasaray'a İsveçli joker; Pontus Wernbloom!

Orta saha arayışındaki Galatasaray'da hedef, İsveçli tecrübeli oyuncu Pontus Wernbloom... İki hafta önce Türkiye’de tatil yaptığı ortaya çıkan tecrübeli oyuncu Pontus Wernbloom'un eşi İstanbul’da yaşamaya sıcak bakıyor. Bu nedenle eşinin PAOK’a imza atmasını engelledi. Galatasaray adına futbolcu izleyen Elmander de oyuncu için olumlu rapor verdi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Tolga Ciğerci ile yollarını ayırıp, orta sahaya transfer yapmak isteyen Galatasaray'ın gündemine gelen son isim Pontus Wernbloom oldu. 7 sezon boyunca formasını giydiği CSKA Moskova ile sözleşme yenilemeyen ve iki hafta önce Türkiye'de tatil yaptığı ortaya çıkan İsveçli 8 numara, menajerler aracılığı ile sarı-kırmızılılara önerildi. Galatasaray adına futbolcu izleyen Elmander de tecrübeli futbolcu için olumlu rapor verdi. Wernbloom ile Lazio ve PAOK da ilgileniyordu. Hatta tecrübeli oyuncu PAOK'un davetiyle Yunanistan'a gitti. Ancak İstanbul'da yaşamaya sıcak bakan eşi, imza atmasını engelledi. Önceliği Ndiaye olan sarıkırmızılılar, bonservisine bedel ödemeyeceği için Wernbloom'u da gündemine aldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0