''Galatasaray'da olduğum için çok mutluyum.''

Futbol takımımızın Aytemiz Alanyaspor’dan kadrosuna kattığı Emre Akbaba, Everton’dan kiraladığı Henry Onyekuru, Akhisarspor'dan kadrosuna kattığı Muğdat Çelik ve Inter’den bonservisini aldığı Yuto Nagatomo, düzenlenen imza töreniyle basın mensuplarının karşısına geçti. İmza töreninde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan transferlerimiz, Galatasaray'a geldikleri için çok mutlu olduklarını belirttiler. Yeni transferlerimizin açıklamaları şu şekilde...

Emre Akbaba:
Galatasaray’a imza attığım için çok mutluyum. Başkan Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim’e çok teşekkür ediyorum. Taraftarın desteğini karşılıksız bırakmak istemiyorum. Kutsal parçalı formayı giyip, başarılı olmak istiyorum.

Fotoğrafımın çekildiği maç Trabzonspor maçıydı. Sonrasında şampiyonluk kutlamaları vardı. Hoca yine Fatih Terim’di. 90 dakika boyunca o sahada olmanın hayalini kurdum. İki gün benim için de çok yoğun geçti. Kulübüme Galatasaray’a gelmek istediğimi ilettim ve bu konuda ısrarcı oldum.

Alanyaspor’da uzun yıllar forma giydim. Alanyaspor’a para kazandırarak gitmek istiyordum. Kadro dışı kalmayı düşünmedin, başkanlara inandım ve onlar da sağ olsun hallettiler.

FFP nedeniyle Şampiyonlar Ligi’nde oynayabilir miyim diye menajerime sordum. Bu sadece bilgi amaçlıydı. Ben Galatasaray’da kupalar kazanmak istiyorum. Buradan ayrılırsam da para kazandırarak ayrılmak istiyorum.

Fenerbahçe ve Başakşehir de çok büyü kulüpler. Onlarla da görüşmeler oldu. Fazla detaylara girmeyeceğim. Benim gönlüm Galatasaray’daydı ve şu anda Galatasaray’da olduğum için çok mutluyum.

Yuto Nagatomo:
Geçen sene Galatasaray’ın ne kadar büyük bir kulüp ve camia olduğunu gördüm. Tekrar Galatasaray’da olduğum için mutluyum.

Henry Onyekuru:
Türkiye’nin en büyük camiasına ve kulübüne geldim. Diğer taraftan Avrupa’nın en büyük kulüplerinden biri… Benim gibi genç bir oyunu için Galatasaray önemli bir adım. Çok değerli bir teknik direktörümüz var. Galatasaray gelişimimde çok önemli olacak.  Hocamız ile umarım birçok kupa kazanırız ve uzun yıllar Galatasaray’da kalırım.

Muğdat Çelik:
80 milyon kişiden kime sorsanız buraya gelmek ister. Takıma katkı sağlamak istiyorum. İnşallah başarılı olurum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0