Galatasaray'dan Ömer Toprak hamlesi!

Galatasaray'da transfer hareketliliği son günde de devam ediyor. Forvet transferinin yanı sıra bir stoper transferi de yapmak isteyen sarı kırmızılılarda çalışmalar devam ediyor. Cimbom, Dortmund'da formasını kaptıran milli futbolcu Ömer Toprak'a talip oldu. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray stoper arayışları doğrultusunda son anda milli futbolcuyu gündemine aldı. Geçen sezon 12 milyon Euro gibi yüksek bir bonservis bedeliyle Borussia Dortmund’a transfer olan Ömer, yeni takımında beklentileri karşılayamadı.

​Bu sezon formasını kaptıran 29 yaşındaki savunmacı için Galatasaray’ın Alman kulübüyle temasa geçtiği ve olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Bu transferde son kararı teknik patron Fatih Terim verecek. Galatasaray’ın kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Ömer Toprak, transferinin gerçekleşmesi halinde yabancı kontenjanında da herhangi bir sıkıntı yaratmayacak ve Terim’in işini kolaylaştıracak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0