Galatasaray'dan Zapata hamlesi!

Transfer çalışmalarına devam eden ve kadroya stoper takviyesi yapmak isteyen Galatasaray en güçlü aday olan Gary Cahill için çalışmalarını sürdürürken. Kolombiya basınından Cristián Zapata iddiası geldi.

Kolombiya basınında yer alan habere göre, daha önce Kolombiyalı stoper Yerry Mina'yı isteyen Galatasaray, bu kez de Zapata'ya talip oldu ve oyuncunun transferi için AC Milan ile görüşmelere başladı.

GALATASARAY'DAN 1.5 MİLYON EURO
Galatasaray'ın Zapata'nın transferi için Milan'a 1.5 milyon Euro'luk resmi teklif yaptığı, görüşmelerin şu anda olumlu ilerlediği ifade edildi.

Milan'a 2013 yılında Villarreal'den gelen Cristian Zapata, sık sık Türk takımlarının gündemine geliyordu. Napoli maçında forma giymezken, teknik direktör Gattuso da konu hakkında, "10 Ağustos'tan bu yana fiziksel problemleri var ve biz de oynatmayıp riske girmemeye karar verdik" şeklinde konuşmuştu

2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Zapata, Milan kariyerinde 128 maça çıkarken 4 gol atıp 6 asist yaptı. Kariyer patlaması yaptığı Udinese'de ise 194 karşılaşmada 5 gol atıp 7 kez de asist yaptı.
(Webaslan.com)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0