İmparator'dan takıma uyarı: İkinciyi atın, gerisi gelecek!

Süper Lig'de haftanın kapanış maçında evinde Alanyaspor'u ağırlayan ve ilk yarıdaki etkisiz oyunun ardından ikinci yarıda tam 5 gol atarak sahadan 6-0'lık galibiyetle ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim oyuncularını devre arasında uyardı. İmparator'un uyarısı takımı adeta uyandırırken, farklı galibiyetin de ateşini yaktı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; haftanın kapanış maçında Galatasaray evinde ağırladığı Alanyaspor karşısında 6-0'lık bir galibiyet bulurken, atılan gollerin beşinin ikinci yarıda gelmesinin sırrı da ortaya çıktı. Teknik direktör Fatih Terim'in devre arasında futbolcularına bir konuşma yaptığı ve takımı ateşlediği belirtildi. Tecrübeli hocanın, ilk yarısı 1-0 sona eren karşılaşmanın devre arasında devrenin kısa bir değerlendirmesini yapmasının ardından oyuncularına "İkinci golü atarsanız gerisi gelir. Bu yüzden ikinci yarıya baskılı başlıyoruz. Atacağınız bir gol ile rakip çözülecektir ve işiniz kolaylaşacak." dediği öğrenildi.

Terim'in bu sözlerinin ardından ikinci yarının başında baskıyı artıran Galatasaraylı oyuncular ikinci devrenin ilk 10 dakikalık bölümünde Alanya kalesine 3 gol gönderip skoru 4-0'a getirmiş ve sonrasında işi tamamen şova dökmüştü. Galatasaray'ın baskılı ve arzulu başlangıcına cevap veremeyen Akdeniz ekibi farkın artmasına engel olamamıştı.

MAÇ SONU KUTLAMA
Fatih Terim'in maçtan sonra oyuncularını kutlayarak, "İşte istediğim futbol bu. Galatasaray böyle oynamalı. Taraftarına keyif vermeli, kendiniz de oynadığınız oyundan keyif almalısınız. Böyle oynayalım gerekirse yenilelim. Bu iştah ve tempo bizi her zaman farklı kılacaktır." dediği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0