Mustafa Cengiz'den flaş Ndiaye açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, bugün Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda Onyekuru, Muğdat Çelik, Nagatomo ve Emre Akbaba için gerçekleştirilen imza töreninde transferi merak konusu olan Badou Ndiaye hakkında basın mensuplarına flaş bir açıklamada bulundu. 

Bugün Onyekuru, Muğdat Çelik, Nagatomo ve Emre Akbaba için yapılan imza töreninde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mustafa Cengiz, Ndiaye hakkında yaptığı açıklamayla müjdeyi verdi. Başkan Mustafa Cengiz, basın mensuplarının sorusu üzerine Ndiaye transferinin bitme aşamasında olduğunu söyledi. Mustafa Cengiz, ''Pazartesi ya da Salı günü Badou Ndiaye hakkında, hayırlı bir haber bekliyoruz. Stoke City’nin CEO’su kayınpederini kaybetti. Birkaç gündür onu bekliyorduk.'' sözleri ile transferin yakın zamanda biteceğini söyledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0